Menu Close

Nu händer det ännu mer grejer!

Nu händer det grejer på vår fina restaurang.

Vi har renoverat inte bara golvet utan även hela restaurangen med ny fin tapet, nya bord och stolar samt en vacker uppdatering av all inredning såsom ljusstakar, tallrikar, dukar med mera. Ni vet ju hur det är. Allt skall vara modernt och stilrent. Vi vill vara en restaurang att räkna med inte bara om ett år utan även tio år framöver och den resan börjar nu! 

Vid vår nyöppningen gick allt så himla bra, vi fick känslan av att hela Böda var på plats och ville se vår nya fina inredning och smaka vår nya meny. Och det var lovord från gästerna. Många sa att maten var helt fantastisk och att dem länge önskat sig ett ställe att äta riktigt riktigt bra mat, men där det också var en fin inredning. Vi hade tydligen lyckat väldigt bra. Detta är jag glad över.

Men vad är en renovering om man inte skall visa upp den för hela Sverige. Därför har vi också köpt en fin kamera för att kunna fotografera maten, inredningen och hela atmosfären. Inköpet gjordes online supersmidigt från ett Göteborgsbaserat företag med namnet Götaplatsens foto.

Så Se nu till att följa oss på sociala medier för att ta del av den vackra matupplevelsen våra kockar skapar för våra gäster. Vi skall försöka uppdatera menyn med minst en rätt i månaden för att våra lokala gäster skall kunna komma hit ofta och inte behöva äta samma mat varje gång. Det blir bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.