Menu Close

Nyskapande av en härlig efterrätt

Vi på restaurangen är ju som ni alltid vet ute efter den bästa kvaliteten av mat. Vi söker alltid efter lokala råvaror och vill erbjuda kunden den finaste maten.

Men det finns undantag som vi faktiskt jobbar med, vi har tillsammans med ett företag som heter Nordkak gått ihop med en lokal förening som vill tjäna pengar till föreningen. Vårt samarbete går ut på att vi erbjuder deras kakor i vår restaurang och sedan har våra gäster möjligheten att stötta den lokala föreningen genom att köpa en burk eller två.

I de flesta av fallen är alla gästerna positiva till detta då de uppskattar att vi hjälper den lokala föreningen i byn. Detta gynnar hela samhället då det finns mer ekonomi för ungdomarna att fortsätta ha det kul i sin respektive idrott.

Vad tycker ni läsare om det här samarbetet ? Jag personligen anser att det är det bästa av två världar då kakorna som Nordkak säljer är riktigt riktigt goda. Jag har flera gånger stöttat föreningen genom att beställa mängder av kakor som man sedan kan ge ut på födelsedagar. Det är också perfekt att ha som ge bort present istället för en flaska vin eller blommor. Det är lite annorlunda men brukar faktiskt uppskattas av de flesta !

Ni borde testa den taktiken, då får man ALLTID en god kaka till efterrätt. Bara ett litet tips från coachen.
Ha det gött Hej.

Leave a Reply

Your email address will not be published.