Menu Close

Roadtrip i USA del 1

Roadtrip i USA del 1

Under förra året var jag på en roadtrip i USA, planen var att vi skulle åka coast to coast under ett halvårs tid. Vi började med att flyga hemifrån på en relativt kall morgon i mitten av Februari. Vi mellanlandade på Kastrup för att sedan ta oss vidare till New Jersey där våran resa skulle börja på riktigt. Det uppstod däremot en problematik på flygplatsen i Danmark, så fort vi hade kommit igenom extra kontrollerna för att resa internationellt så visade det sig att planet var inställt på grund av dåligt väder. Inget plan skulle avgå till New york på 14 timmar, vi hade alltså inte jättemycket att säga till om. Vi fick sitta där och vänta i alla 14 långa timmar, det kan ha varit en av dem långsammaste perioderna i mitt liv.

När vi väl hade överlevt den eviga väntan fick vi boarda det nya planet och var äntligen på väg mot vårt nya äventyr igen. 

Vi hade packat lätt, visionen var att vi skulle klara oss med en liten mängd kläder och se till att tvätta kontinuerligt istället. Eftersom vi skulle vara borta så länge så var det viktigare att få med sig tillräckligt med snus för att klara resan. 

Jag bestämde mig för att ta med mig 4 stockar med White fox nicotine pouches. Jag är inte säker på om det räcker men det blir en bra start i alla fall.

Väl framme på flygplatsen så möttes vi av vår taxichaufför som körde oss till uthyrning stället av vår van som vi senare skulle använda för att ta oss igenom USA.

Hinner inte skriva mer på detta just nu så detta får bli slutet på del 1 så får ni nästa del lite längre fram när jag har tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.